Меню
Taxi_Teaser3.JPG

Екип

Нашият Борд на директорите е екип от лидери, които работят, за да превърнат Карлсберг България в една още по-успешна, привлекателна и професионална компания.

Денис Шерстенников, Изпълнителен Директор

Денис Шерстенников, Изпълнителен Директор

Денис управлява компанията от август 2017 година.

Компанията у нас е част от регион Западна Европа на „Карлсберг Груп“.

Денис започва кариерата си в „Карлсберг Груп“ през март 1999 година и оттогава е заемал различни старши мениджърски позиции в сферата на Маркетинг и Продажби: Вицепрезидент Маркетинг в „Пивоварни Балтика“, Русия и Вицепрезидент Маркетинг за регион Източна Европа на Карлсберг Груп. През ноември 2013 година е назначен на позиция Управляващ директор на „Карлсберг Беларус“.

През 2014 година Денис Шерстенников ръководи сливането на две пивоварни на „Карлсберг Груп“ в Беларус в една компания – пивоварна „Оливария“ – която се превръща в пазарен лидер в страната, последователно постигаща силно представяне със значителен органичен ръст.  

Денис Шерстенников е завършил „Маркетинг“ в Университет по финанси и икономика в Санкт Петербург и „Бизнес Администрация и Управление“ в Stockholm School of Economics.

Теодор Несторов, Директор Маркетинг

Теодор Несторов, Директор Маркетинг

Теодор е част от екипа на компанията от месец юли 2014 година. Той работи по различни успешни проекти, сред които лансиране на нови продукти и изграждане на стратегията на марката „Шуменско". В резултат на ръководените от него програми, „Шуменско" преобърна тенденцията в своето развитие - от спадаща към растяща марка - и постигна най-високите пазарни и финансови резултати за последните пет години.

Преди Карлсберг България, Теодор има опит на различни маркетингови позиции в Монделийз България, където е отговарял за едни от най-големите марки и продуктови сегменти на пазара на шоколад и кафе в България.

Мая Тасева, Директор Човешки Ресурси

Мая Тасева, Директор Човешки Ресурси

Мая се присъединява към Карлсберг България през януари 2012 година на позицията Мениджър Подбор, обучение и развитие. Тя има дългогодишен опит в областта на Човешките ресурси. От ноември 2014 година Мая е промотирана на позицията Директор Човешки ресурси в компанията.

Преди да постъпи в Карлсберг България Мая е работила като Мениджър Човешки ресурси в Булстрад Живот АД и Кока-Кола ХБК.

Веселина Панайотова, Директор Продажби, Студен Пазар

Веселина Панайотова, Директор Продажби, Студен Пазар

Веселина става част от екипа на Карлсберг България през 2013 година на позицията Мениджър Ключови клиенти. Тя има над 10 годишен опит на търговски позиции в сферата на бързооборотните стоки. От ноември 2014 година тя е промотирана на позицията Директор Продажби, Студен пазар.

Преди да се присъедини към Карлсберг България, Веселина е работила в компаниите Проктър и Гембъл България и Фикосота Синтез.

Биляна Дукова, Директор Логистика и Снабдяване

Биляна Дукова, Директор Логистика и Снабдяване

Биляна Дукова започва своята кариера в Карлсберг България през 2002 година като Счетоводител. В началото на 2004 г. е промотирана на позицията Мениджър Депа, а няколко месеца по-късно тя става Мениджър Логистика в компанията.

През 2014 г. Биляна е промотирана на позицията Директор Логистика. Във функциите на управляваните от нея дейности се включват: планиране, складово стопанство, транспорт и дистрибуция.

Тихомир Чакъров, Директор Финанси

Тихомир Чакъров, Директор Финанси

Тихомир Чакъров се присъединява към Карлсберг България през август 2013 г. на позицията Мениджър Финансови анализи и планиране. През октомври 2014 г. той е промотиран на позицията Директор Финанси.

Преди да се присъедини към екипа на Карлсберг България Тихомир е заемал ръководни финансови позиции във водещи компании в сферата на търговията на дребно и производството и дистрибуцията на млечни продукти.

Иванка Перич, Директор Производство

Иванка Перич, Директор Производство

Иванка Перич се присъединява към Карлсберг България през април 2013 година като Мениджър на пивоварната в Благоевград. Директор на цялостното производство на компанията тя става през 2015 година.

Преди това Иванка има многогодишен опит в Карлсберг Сърбия, където заема различни позиции. Стартирайки през 2004 година като Супервайзор Микробиология, тя е промотирана на позицията Мениджър Качество през 2009 г. и Мениджър Бутилиране - през януари 2013 година