Меню
Taxi_Teaser3.JPG

Екип

Нашият Борд на директорите е екип от лидери, които работят, за да превърнат Карлсберг България в една още по-успешна, привлекателна и професионална компания.

Денис Шерстенников, Управляващ Директор на Карлсберг България

Денис Шерстенников, Управляващ Директор на Карлсберг България

Денис управлява компанията от август 2017 година.

Той започва кариерата си в „Карлсберг Груп“ през март 1999 година и оттогава е заемал различни старши мениджърски позиции в сферата на Маркетинг и Продажби: Вицепрезидент Маркетинг в „Пивоварни Балтика“, Русия и Вицепрезидент Маркетинг за регион Източна Европа на Карлсберг Груп. През ноември 2013 година е назначен на позиция Управляващ директор на „Карлсберг Беларус“.

През 2014 година Денис Шерстенников ръководи сливането на две пивоварни на „Карлсберг Груп“ в Беларус в една компания – пивоварна „Оливария“ – която се превръща в пазарен лидер в страната, последователно постигаща силно представяне със значителен органичен ръст.  

Денис Шерстенников е завършил „Маркетинг“ в Университет по финанси и икономика в Санкт Петербург и „Бизнес Администрация и Управление“ в Stockholm School of Economics.

Тихомир Чакъров, Директор Финанси

Тихомир Чакъров, Директор Финанси

Тихомир Чакъров се присъединява към Карлсберг България през август 2013 г. на позицията Мениджър Финансови анализи и планиране. През октомври 2014 г. той е промотиран на позицията Директор Финанси.

Преди да се присъедини към екипа на Карлсберг България Тихомир е заемал ръководни финансови позиции във водещи компании в сферата на търговията на дребно и производството и дистрибуцията на млечни продукти.

Методи Стоянов, Директор Производство

Методи Стоянов, Директор Производство

Методи Стоянов започва своята кариера в Карлсберг България през 2007 г., първоначално като стажант, а след това на постоянна позиция Началник смяна. Година по-късно, той е промотиран на позиция Технолог Пивопроизводство. През 2013 г. обхватът на ролята му е разширен и Методи започва да отговаря за екип Пивопроизводство в Пивоварна Пиринско. През 2014 г. той поема ролята на Ръководител Пивопроизводство и Енергийно стопанство за двете пивоварни на Карлсберг България АД.

От месец септември 2018 година е промотиран на позицията Директор Производство на Карлсберг България, с отговорности за пивоварния процес и в двете пивоварни на компанията - в Шумен и Благоевград.  

 

Веселина Панайотова, Директор Продажби, Студен Пазар

Веселина Панайотова, Директор Продажби, Студен Пазар

Веселина става част от екипа на Карлсберг България през 2013 година на позицията Мениджър Ключови клиенти. Тя има над 10 годишен опит на търговски позиции в сферата на бързооборотните стоки. От ноември 2014 година тя е промотирана на позицията Директор Продажби, Студен пазар.

Преди да се присъедини към Карлсберг България, Веселина е работила в компаниите Проктър и Гембъл България и Фикосота Синтез.

Георги Делчев, Директор Логистика

Георги Делчев, Директор Логистика

Георги Делчев започва своята кариера в Карлсберг България през 2004 г. като Координатор Транспорт и през 2009 г. е промотиран на позиция Супервайзор Снабдяване. В резултат от демонстрираното високо представяне през септември 2013 той поема ролята Експерт „Управление на категорията“, Западна Европа, а през пролетта на 2016 година е промотиран на позицията Старши Експерт „Управление на категорията“, Западна Европа. През 2017 година той поема ролята на Бизнес партньор Снабдяване за Карлсберг България

От месец август 2018 г. е промотирана на позицията Директор Логистика на Карлсберг България. Във функциите на управляваните от него дейности се включват: планиране, складово стопанство, транспорт и дистрибуция.

Алиус Антулис, Директор Продажби Топъл пазар и Ключови клиенти

Алиус Антулис, Директор Продажби Топъл пазар и Ключови клиенти

Алиус се присъединява към Карлсберг Литва - местната UAB “Svyturys-Utenos alus” - през юни 2011 г. като Мениджър – Ключови клиенти Студен пазар. През 2014 е промотиран на позицията Старши Мениджър Ключови клиенти Топъл пазар и през 2016 г. заема позицията Ръководител Традиционна търговия, отговаряйки за търговската сила в Топъл пазар, позиционирана в 4 различни региона в Литва. 

От октомври 2018 година Алиус е част от ръководния екип на Карлсберг България и има ключова роля в развитието на цялостната бизнес стратегия на компанията. Той управлява екипа на отдел Продажби – Топъл пазар и Ключови клиенти. 

Теодор Несторов, Директор Маркетинг

Теодор Несторов, Директор Маркетинг

Теодор е част от екипа на компанията от месец юли 2014 година. Той работи по различни успешни проекти, сред които лансиране на нови продукти и изграждане на стратегията на марката „Шуменско". В резултат на ръководените от него програми, „Шуменско" преобърна тенденцията в своето развитие - от спадаща към растяща марка - и постигна най-високите пазарни и финансови резултати за последните пет години.

Преди Карлсберг България, Теодор има опит на различни маркетингови позиции в Монделийз България, където е отговарял за едни от най-големите марки и продуктови сегменти на пазара на шоколад и кафе в България.

Мая Тасева, Директор Човешки Ресурси

Мая Тасева, Директор Човешки Ресурси

Мая се присъединява към Карлсберг България през януари 2012 година на позицията Мениджър Подбор, обучение и развитие. Тя има дългогодишен опит в областта на Човешките ресурси. От ноември 2014 година Мая е промотирана на позицията Директор Човешки ресурси в компанията.

Преди да постъпи в Карлсберг България Мая е работила като Мениджър Човешки ресурси в Булстрад Живот АД и Кока-Кола ХБК.