Меню
20081119-220852-1.jpg

Работа в Карлсберг

Произвеждаме бира за едно по-добро "днес" и "утре"

Карлсберг Груп е динамично и вдъхновяващо място за работа, където ще имате възможност да работите с едни от най-добрите брандове в света. Ние развиваме своята дейност в три региона: Западна Европа, Източна Европа и Азия. Ние сме четвъртата по големина пивоварна компания глобално, с широко портфолио от марки бира и други напитки. Carlsberg, Baltika и Tuborg са сред осемте най-успешни марки бира на Стария континент.

Карлсберг Груп има над 42 000 служители, а продуктите на компанията се предлагат на над 150 пазара. В тези пазари ние установяваме силно бизнес присъствие, благодарение на завладяваща новаторска амбиция и фундаменталната промяна в начина, по който работим.

Стремим се да сме успешна, атрактивна и професионална компания, която създава истински печеливша култура за целия екип на Групата – с разнообразни ангажименти, задължения и професионално отношение към пивоварния бизнес. 

Екипният дух е от съществено значение за Карлсберг Груп и ние предоставяме многобройни възможности за лично развитие. Необходими са ни хора с широк набор от умения, таланти и компетенции, които могат да носят отговорност и се стремят да постигнат най-добрите резултати.

Мултинационална компания с гордо местно наследство

Историята на Карлсберг България започва в далечната 1882 година, когато в Шумен пристига чешкият майстор пивовар Франц Милде и заедно с предприемчиви шуменци поставя началото на една от най-старите пивоварни в България – Шуменско пиво.

След 2002 година Шуменско пиво става част от голямото семейство на световния датски концерн Карлсберг.

През август 2004 година акционерите на компанията гласуваха промяна във фирмата на дружеството на Карлсберг България АД. През септември двата завода – Шуменско пиво и Пиринско пиво – обединяват ресурси и активи под името Карлсберг България.

Обединението на двата завода сформира една от най-бързо развиващите се компании в страната. Продуктовото портфолио на компанията включва разнообразие от първокласни бири – националните Шуменско и Пиринско, международните марки на компанията Carlsberg и Tuborg, чешката Budweiser Budvar, немската пшеничена бира Erdinger и белгийската крафт бира Grimbergen. Карлсберг България предлага на нашия пазар и сайдерът Somersby в пет разновидности – ябълка, круша, къпина, боровинка и мътен сайдер с парченца плод Somersby Apple Blend.

В Карлсберг България работят близо 500 служители, в това число всички служители на пивоварните в Шумен и Благоевград, както и административния екип от офис София и търговската сила в цялата страна.

Компанията ни е част от семейството на Карлсберг Груп - четвъртата по големина пивоварна компания в света с широко портфолио от марки бира и други напитки. Carlsberg, Baltika и Tuborg са сред осемте най-успешни марки бира в Европа. Карлсберг Груп има над 45 000 служители, а продуктите на компанията се предлагат на над 150 пазара.