Меню

Да работим заедно

Разгледайте свободните позиции

Карлсберг България предлага атрактивни позиции в света на пивоварството

Всеки ден в Карлсберг е приключение, пълно с възможности за личен и професионален растеж. Необходима е само решителност да се изправите лице в лице с предизвикателствата, стремеж към успех и неспиращо желание да ставате по-добър с всеки изминал ден.

Тъй като ние непрестанно следваме нашата стратегия за растеж, търсим талантливи личности, които могат да действат и да се отличат в непрекъснато развиваща се, обвързана с резултатите работна среда. Без значение от позицията, която заемате в Карлсберг, вие ще имате възможност да оказвате влияние върху водещи глобални брандове с дългогодишна горда история.

Запознайте се с нашия процес по подбор

Ние се стремим да изберем правилния кандидат още първия път, ето защо влагаме значителни усилия в процеса по подбор и оценка. Ние оценяваме вашите умения и компетенции, но освен това оценяваме вашия потенциал за развитие и съвместимост с фирмената култура и поведение на Карлсберг.

Кандидатстване

Когато кандидатствате за позиция в Карлсберг Груп, моля, включете следната информация във вашата кандидатура:

  • Защо кандидатствате за свободната позиция.
  • Защо вашите компетенции, познания и опит са подходящи за позицията, за която кандидатствате и с какво можете да допринесете към нашата култура, насочена към успеха и екипната работа.
  • Структурирана автобиография, която описва вашето образование, опит и професионална квалификация.

Интервю

След като прегледаме всички кандидатури, ние се свързваме с всеки одобрен кандидат с покана за участие в процеса по подбор. Обикновено първото интервю се провежда от прекия ръководител. Второто интервю включва и специалист “Човешки Ресурси”, който провежда структурирано интервю въз основа на нашите компетенции: „Подравнявам се“, „Нося отговорност“ и „Действам“. В определени случаи се провеждат ролеви игри или се разиграват практически казуси/задачи, което ни позволява да оценим кандидатите в реални условия. Тези интервюта, заедно с изброените инструменти, дават възможност да определим дали кандидатът отговаря на изискванията, както по отношение на свободната позиция, така и по отношение на корпоративната култура на Карлсберг.

Често смятаме за много полезно да се свържем с хората, които са дали препоръка за вас, но само с вашето предварително съгласие. Крайният етап от процеса по подбор е писмено предложение за работа.

Възможно най-скоро, след като бъде избран подходящия кандидат, ние се свързваме с всички останали кандидати и им съобщаваме резултата от процеса по подбор.

Свободни позиции

Можете да изпратите Вашата актуална автобиография на имейл адрес: [email protected] като посочите позицията, за която кандидатствате.

 

Нов служител в Карлсберг България

За нас е много важно да направим така, че новият служител да се превърне в горд посланик на Карлсберг България.

Успяваме, като свързваме миналото, настоящето и бъдещето на Карлсберг в интерактивен семинар, част от нашата „Въвеждаща програма в Карлсберг България“, която посещават всички нови служители. Целта е наистина да се разбере ЗАЩО сме тук и какво имаме предвид, когато казваме, че „Произвеждаме бира за едно по-добро днес и утре“.