Меню
Employees.jpg

Лидерство в Карлсберг

Успешните екипи имат силни лидери

Какво отличава истинските лидери? Умението им да създават екипен дух, да вдъхновяват другите, да поемат инициатива и отговорност, да приемат промяната - това са качествата, които създават високоефективни екипи. В Карлсберг ценим и насърчаваме лидерството, защото знаем, че то изгражда бъдещето.

 

Отлично представяне и успешни екипи

Нашите общи компетенции; „Подравнявам се“, „Нося отговорност“ и „Действам“ определят начина, по който работим заедно, в един екип.

Лидерството в Карлсберг България означава възможност за развитие, за поемане на лична отговорност, за новаторство и стремеж към високи резултати.

Ние насърчаваме нашите служители да действат като предприемачи, за да бъдат ефективни и да постигат целите си на растеж.

 

Развиване на лидерски потенциал

При нас можете да развиете лидерския си потенциал, благодарение на програми за развитие на личните ви умения, учейки се от най-добрите практики, установени на пазарите в Карлсберг Груп.

Ние се фокусираме върху това как постигаме целите си - важен за нас е не само крайният резултат, а пътят, който изминаваме към него.

Ние сме решени да правим бизнеса ни по-добър с всеки изминал ден - ето защо насърчаваме развитието на служителите ни и баланса между работата и личния живот.