Меню
_MG_8143.jpg

Развитие в Карлсберг

Развийте своите умения по пътя към съвършенството

Ние вярваме, че хората се стремят и влагат своя най-висок потенциал, когато става дума за тяхното кариерно и професионално развитие. Ние ще ви дадем възможността да действате самостоятелно и отговорно дори в най-ранен етап. Заедно с нас ще израствате в кариерата си и ще се развивате с всяко предизвикателство, благодарение на успешната ни система за обратна връзка. Вярваме, че обучението на работното място и посредством колегите ви е толкова важно, колкото и формалното обучение.

 

Възможности за развитие

Управлението на хора е от най-голямо значение за нас. В Карлсберг използваме различни инструменти за идентифициране на таланти и реализиране за развитие на плановете на служителите. Установяваме култура на обратна връзка с нашите служители, като постоянно поддържаме диалог с тях. Държим на прозрачността и в подкрепа на този елемент от нашата култура комуникираме ясно определени цели и съответното измерване на постиженията, като провеждаме междинни и годишни оценки на представянето.

Извършвайки анализ на изпълнението на работните задължения и цялостното представяне, идентифицираме талантливи служители и създаваме мотивираща среда, в която регулярно може да се следи и подпомага развитието им. Да намерим правилните хора за правилните позиции е основната задача на нашата политика за управление и развитие на хора. Посредством различни квалификационни програми ние се фокусираме върху развитието и обучението в различни сфери на компетентност.

Развитието между длъжностите, отделите и държавите е основата на нашия кариерен път. Ние предоставяме възможност на нашите таланти да се развиват, както в рамките на локалната Карлсберг България, така и в Карлсберг Груп. Можете да развиете своята кариера както в хоризонтално, така и във вертикално направление или между различните функции в компанията.

 

Развитие на таланти

Посредством нашите програми и различни инструменти за управление на таланта ние правим оценка на необходимостта от развитие – както се случва в нашия Център за развитие. Участието в Центъра за развитие ясно определя елементите, върху които да се фокусира планът за развитие на отделния служител.