Меню

1664 Blanc си партнира с български моден бранд

Актуалното суперпремиално предложение в портфолиото на Карлсберг България – френската бира 1664 Blanc си партнира с водещ български бранд за мода – Knapp.

В рамките на партньорството, модните дизайнери от Knapp създадоха ексклузивна колекция от дрехи, вдъхновени от елегантния дизайн на бутилката и цветовете на 1664 Blanc. Специалната серия от дрехи се състои от тениска, шал и бомбър яке, които ще бъдат произведени в лимитирани количества и за момента ще бъдат достъпни единствено чрез give-away в социалните мрежи. За да участват в играта, потребителите трябва да харесат профилите на 1664 Blanc и да таг-нат най-стилния сред приятелите си в коментар. Играта ще бъде активна от 16.08. до 03.09. в профилите на 1664 Blanc в социалните мрежи, като в нея ще бъдат раздадени общо 3 бомбъра, 6 тениски и 9 шала в различните периоди от активацията.

Българската модна фирма Knapp, зад която стоят две талантливи българки – Антония Йорданова и Кристина Бъчварова, е известна с авторските си дрехи, любими в артистичните и творчески среди. Брандът  е популярен както в България, така и в други европейски страни, а колекциите на Кnapp са символ на уникалния творчески подход, свободата в дизайна, съчетанието от цветове и геометрични форми, както и високото  качество на използваните материи и перфектното изпълнение. Модната къща е създадена през 2010 г., като и днес продължава да гради успеха си чрез своите основни ценности – откритост, честност и разнообразие. Антония и Кристина не се страхуват да предизвикват нормите в дизайна, но едновременно с това се стремят към индивидуален подход, креативност и изчистени линии.

Специалната колекция на Knapp за 1664 Blanc комбинира усещането за стил, елегантност и френски шик, които тази бира носи със себе си.

„Развълнувани сме от възможността да си партнираме с толкова популярни и талантлив български дизайнери, които придават ново, различно измерение на нашия продукт. За пръв път марка бира си партнира с водещ моден бранд, което е изцяло в духа на 1664 Blanc. Тази суперпремиална бира няма аналог на българския пазар. 1664 Blanc е бира със стил, която предизвиква нормите и дава един различен прочит на традиционния бирен вкус.´ - коментира Константин Петров, Бранд Мениджър на марката.

"Успешните партньорства са начин да вървим напред и да се развиваме, защото заедно сме още по-силни. Когато две марки с доказани традиции и име се обединят, се случват наистина запомнящи се кампании. Допадна ни стилът на 1664 Blanc, както и посланията, които марката носи, и които съвпадат с тези на Knapp - неподправената елегантност, радостта от малките неща в живота, търсенето на различната гледна точка и умението да се забавляваш. Нашето творчество също е израз на това, което сме, и в което вярваме. Всеки заслужава да бъде стилно и красиво облечен, за да покорява света всеки ден, а нашата мисия е да превърнем тази мечта в реалност" - коментираха Антония и Кристина от Knapp.

Повече информация можете да откриете на https://knapp.bg/, както и в социалните канали на 1664 Blanc:Instagram/Facebook/YouTube.